Banner GSV Roden


* RECREATIEF ZWEMMEN

* AQUAJOGGEN

* WATERBASKETBAL


Verslag wbb toernooi 25-01-2014 Roden

Zaterdag 25 januari 2014, de eerste wedstrijddag in het nieuwe jaar en ook de dag, dat de eerste sneeuw deze winter voorspeld werd. De middag in goede banen te leiden, dat viel deze keer aan onze vereniging te beurt. Ik was wel een beetje zenuwachtig, omdat ik contactpersoon voor het waterbasketbal ben. Net zoals ik opgelucht ben bij andere wedstrijddagen als we het zwembad van de organiserende vereniging binnenstappen, zo was ik nu opgelucht dat iedereen er was. Op tijd, en er waren geen noemenswaardige problemen met de spelerskaarten. De avond ervoor echter kreeg ik het bericht, dat Angela ziek was. Dat hield in dat de scheidsrechtersindeling iets wijzigde, maar gelukkig had Jan Douma daar een oplossing voor. Achter de jurytafels zaten enkele nieuwe gezichten, die onder de ervaren leiding van Elly klaargestoomd werden nog 'even' voor de wedstrijden. Drukte van belang in de kantine. Op datzelfde moment zetten de teamleden van Flying Red en Juming Blue alles klaar in het zwembad. Ik en Gea zaten bij de tafel, waar de teams zich aan moesten melden om de spelerskaarten te controleren. Na het woordje van Jan Fokko, onze voorzitter, die iedereen welkom heette en natuurlijk memoreerde, dat onze nestor  - Erik - de dag ervoor 48 jaar was geworden, konden we beginnen.

Ik heb niet veel meegekregen van alle wedstrijden. Ik moest zelf namelijk ook aan de bak. Zwaar genoeg, zo bleek later. Jaja. Mijn eerste doelpogingen leken nergens op, maar daarna ging het een stuk beter. Tussen de wedstrijden door, was ik mij alweer aan het opladen voor de volgende. Ik had het idee dat we aardig gespeeld hebben, toch wel. Een gelijkspel tegen het jeugdteam van Bartje en een verloren pot tegen de vrienden van ons rooie team, dat opvallend sterk speelde. Uit het boekje, als het ware. Goed samenspel, zoals onze coach - Leon - dat graag wil. Alleen jammer dat ze dat tegen ons blauwe team deden. Tegen mij. En tegen Leon.

Al met al een goede dag gehad. Voor de organisatie een pluim. Alle vrijwilligers bedankt. En ik wilde nog even zeggen: sorry van die eigen goals. Die gingen er zo bizar in door mijn hand, echt waar. En de sneeuw? Die viel pas 's avonds, toen de meesten weer veilig en wel thuis waren.Nieuw

gSv Roden volgt gedragsregels NOC*NSF

Verslag wbb Meppel
Verslag van het eerste waterbasketbaltournooi van het nieuwe seizoen in Meppel.

Verslag wbb Delfzijl
Verslag van het vierde waterbasketbaltournooi van het seizoen in Delfzijl.

Verslag wbb Veendam
Verslag van het derde waterbasketbaltournooi van het seizoen in Veendam.

Verslag wbb Roden
Verslag van het tweede waterbasketbaltournooi van het seizoen in Roden.

Verslag wbb Smilde
Verslag van het eerste waterbasketbaltournooi van het seizoen in Smilde.

Paragames Breda 2013
Verslag van de paragames in Br
eda waar de waterbasketballers aan hebben deelgenomen.
 
Diplomazwemmen
Op woensdag 15 mei 2013 was er diplomazwemmen van gSv Roden in het zwembad de Hullen.