Banner GSV Roden


* RECREATIEF ZWEMMEN

* AQUAJOGGEN

* WATERBASKETBAL


Verslag wbb toernooi 08-02-2014 Veendam

Nog maar twee weken sinds de laatste, staat er opnieuw een competitiemiddag op het programma. Het is zaterdag 8 februari 2014. Een gedenkwaardige middag, want Sven zal goud halen in Sotsji. Op de regenachtige ochtend, pak ik mijn tas in de auto - ja, ik heb tegenwoordig een auto - en rijd naar het zwembad. Ik zal samen met Gea en Leon naar Veendam rijden. Denk ik. Maar er gaan opeens meer toeschouwers mee.. Want ik zie de auto van Eriks ouders en de ouders van Jurre gaan ook mee. Degenen die ik in mijn auto gepland heb, kunnen bij anderen in. Ook ik kan bij een ander in de auto, dus kan ik mijn auto in Roden laten staan. Geregeld. Mooi, nu nog iedereen veilig en wel in Veendam, en ik kan weer opgelucht zijn. Alleen Jaap, die op eigen gelegenheid naar Veendam zal gaan, komt een beetje laat aan. Maar hij is gekomen. In Veendam zie ik pas, dat er nog een toeschouwer is meegekomen: Erik's oma. Geweldig.

Team rood moet al snel in het water. Ik - speler van het blauwe team - moet pas de wedstrijd daarna. Dat is maar goed ook, want ik heb ruzie met dat nieuwe lockersysteem van Veendam. Gewoon een kwestie van goed lezen, kom ik later achter.. ach ja, er zijn ergere dingen. Bij het zwembad aangekomen, zie ik het rooie team al spelen en zie ik Jaap ook. In de consternatie met de locker ben ik de consumptiemuntjes van Jaap kwijtgeraakt. Maar dat wordt ook opgelost later.

Er is nog een ding, dat ik nog regelen moet. Ja, ik weet het: een beetje laat en ik kan op zich wel zonder, maar gelukkig voor mij heeft Veendam nog een wetbelt voor mij. De wedstrijden gingen goed. Blauw heeft de drie wedstrijden alledrie gewonnen. Het wordt nu spannend voor de allerlaatste competitiemiddag in Delfzijl, straks in april, wie tweede en derde zullen worden. Ik heb evenwel geen doelpunt gescoord. De assists waren niet zuiver. Maar ja, zoals gezegd, heeft blauw alle wedstrijden gewonnen, dus ik ben meer dan tevreden.

Ik hoop dat de nieuwe toeschouwers ook hebben genoten.Nieuw

gSv Roden volgt gedragsregels NOC*NSF

Verslag wbb Meppel
Verslag van het eerste waterbasketbaltournooi van het nieuwe seizoen in Meppel.

Verslag wbb Delfzijl
Verslag van het vierde waterbasketbaltournooi van het seizoen in Delfzijl.

Verslag wbb Veendam
Verslag van het derde waterbasketbaltournooi van het seizoen in Veendam.

Verslag wbb Roden
Verslag van het tweede waterbasketbaltournooi van het seizoen in Roden.

Verslag wbb Smilde
Verslag van het eerste waterbasketbaltournooi van het seizoen in Smilde.

Paragames Breda 2013
Verslag van de paragames in Br
eda waar de waterbasketballers aan hebben deelgenomen.
 
Diplomazwemmen
Op woensdag 15 mei 2013 was er diplomazwemmen van gSv Roden in het zwembad de Hullen.